Piaggio-gruppen præsenterede Electric Vespa på motorcykelshowet i Milano, der blev afholdt 8. til 13. november. Piaggio går således ind i en æra med grøn motorisering indtil da domineret af bilproducenter.

Vespa Elettrica: den mytiske scooter kører på elektrisk

Kaldt "Elettrica" ​​er den elektriske scooter Vespa for øjeblikket kun på konceptstadiet, men skulle blive en realitet næste år. Det må siges, at producenten har besluttet at anvende en futuristisk tilgang, mens den forbliver tro mod sine grundlæggende principper, der har gjort Vespa, en mytisk scooter, som understreget af en repræsentant for Piaggio: " Vespa Electric vil frem for alt være en sand Vespa, et køretøj udstyret med den nyeste elektriske teknologi, der vil bevare alle de funktioner, der har været afgørende for dens succes . "
Født for 70 år siden har Vespa solgt 18 millioner eksemplarer og har set efterspørgslen vokse i det sidste årti. Valget af Piaggio til at bruge sin mytiske model til at investere det elektriske marked er ikke heldigt.


Hvad kan vi forvente af den elektriske Vespa?

Foreløbig er de tekniske egenskaber ved den fremtidige elektriske scooter endnu ikke blevet afsløret. Vi ved imidlertid, at han vil beholde sin stil (især hans hvepsstørrelse) og hans smidighed, der gør Vespas succes.
Vi så også prototypen udstillet på EICMA 2020 (Milan Motor Show), at den fremtidige elektriske scooter vil blive fremhævet med blå rør og rør og kunne udstyres med et motorhjul bagpå.


markedsføring

Med sin Vespa "Elletrica" ​​slutter Piaggio sig til BMW som den første producent, der har lanceret to-hjulet elektrisk. Electric Vespa, som kun er beregnet til bymæssig brug, vil kun være tilgængelig i efteråret 2020 .
De nuværende Vespa-modellen tariffer er mellem 3000 og 5.500 euro, så prisen for den fremtidige elektricitet vil være i dette interval.

At læse også:
  • De vigtigste nyheder i Milan 2020 motorcykelshowet
  • Køb en cykel: hvordan vælger jeg?
  • Trafiksikkerhed: handsker er obligatoriske på motorcykler

Kategori: