Hvert år trækker vi, udsætter os, venter til sidste øjeblik eller den idé, der falder fra himlen: puslespil med gaver til mors dag og fars dag. Hvis vi i første omgang altid kan finde inspiration i en juvel, en parfume eller et tøj til farsdag, er valget mere begrænset, især hvis tiden løber ud … Her er 3 spor af Gaveideer til farsdag i sidste øjeblik for at udforske for ikke at ankomme tomhændet søndag.

Ideer til sidste øjeblik til fars dag: vores valg

Teknologiske gaver

I de senere år er udbuddet af teknologiske gadgets blevet en yngleplads for værdifulde gaveideer til desperate sønner og døtre, når fars dag nærmer sig.

Hvad angår musik, for eksempel, kan du nemt og i en lang række priser finde en kompakt genopladelig højttaler eller en lydhovedtelefon af høj kvalitet (Tjek et bredt udvalg på darty-webstedet).

Tilsluttet tilbehør, armbånd, der overvåger antallet af trin, søvn eller hjerterytme, er et hit med et overvejende mandligt publikum. En gave, der også kan ledsage et ønske om fitness, når ferien nærmer sig … Igen er valget store og varierede priser: Tænk på at målrette efter behovene for specifik rådgivning om dit valg i butikken.

Dematerialiserede gaver

Har du ikke tid til at køre butikkerne eller isoleret fra et kommercielt område? Tænk på gaver som værdikuponer eller sedler. Selv i sidste øjeblik finder du på webstedet for fnac, koncertbilletter, shows at tilbyde.

Det mindre risikable alternativ er voucher eller "kasse" til en bredere vifte af kulturelle begivenheder eller bare til en middag.

Håndlavede gaver

Ud af inspiration, sent og med et begrænset budget? Alt går ikke tabt! Hvis du ved, hvordan man håndterer nåle, er internettet fuldt af gratis tutorials til at lave slips, skjorte, computerlommer, kit osv. hvad enten du er udstyret til strikning, maskinsyning eller håndsyning.

Ofte er en begrænset mængde forsyninger nok til de mest succesrige resultater. Oplev mange "tutorials" på petitcitron

Endelig er de mindst risikable gaver i sidste øjeblik til fars dag: som en sidste udvej, en god frokost derhjemme eller hans foretrukne dessert vil helt sikkert blive en stor succes.

At læse også:

  • Farsdag: Enkle og nyttige gaveideer
  • Gaveideer til fars dag: Hvad skal jeg tilbyde ham?
  • Gaveideer at lave til farsdag!

Kategori: