En foreslået lov sigter mod ikke længere at sanktionere mindre hastighed med en bøde, men kun ved tilbagetrækning af et punkt på kørekortet.

En for alvorlig sanktion?

Senatoren "Republikanerne" Alain Fouché mener, at sanktionen vedrørende lille hastighed er for alvorlig og ønsker at deponere dette lovforslag for at kunne skelne mellem hastighedsoverskridelserne mellem 10 og 20 km / t og dem, der er mindre end 10 km / t.
Overskridelser mellem 10 og 20 km / t ville blive straffet med en bøde og tilbagetrækning af et punkt på kørekortet. Alain Fouché ønsker at implementere mere egenkapital ved sanktion af små hastighedsoverskridelser. Han mener, at "det faktisk er for regeringen en pengepumpe" ifølge Sud Radio.

Radars kilde til redning af offentlige udgifter?

I 2020 opnåede staten 672 millioner euro i omsætning takket være bøderne relateret til hastighedskameraer.
Alain Fouché støtter det faktum, at introduktionen af ​​hastighedskameraer og nul-tolerance har vist deres effektivitet med hensyn til trafiksikkerhed. Men nu sætter bilister spørgsmålstegn ved dette system og ser det som en måde at skaffe penge til at finansiere offentlige udgifter.
Dette tekstforslag er blevet forelagt for at kunne få samtykke fra brugere, så det ikke ser dette som "en penge pumpe", men som et reelt middel til forebyggelse.

At læse også:

  • Apple betaler 318 millioner euro for skatteunddragelse!
  • Banksvindel: Et nyt bankkort ankommer
  • Top 20 europæiske lande, hvor beskæftigelsen skrider frem: Frankrig er en dårlig studerende

Kategori: