Efter vores artikel om de smukkeste BMW'er forbliver vi i Tyskland med rangeringen af ​​den smukkeste Mercedes-Benz . Nogle betragter disse to virksomheder som konkurrenter og andre som komplement. Vi afslører vores placering af de fem smukkeste Mercedes, en liste, som vi minder dig om, er subjektiv.

Historiens smukkeste Mercedes

Det mest genkendelige symbol på luksus og stil i bilverdenen er sandsynligvis Mercedes-Benz-trepunktsstjernen. Mercedes har været i spidsen for den sarte balance mellem stil og teknologi siden 1881, hvilket gør det til den ældste eksisterende bilproducent. Et tysk ordsprog siger, at du kan vide, hvordan bilerne vil se ud om 20 år, mens du ser en Mercedes-Benz i dag.

Denne Top 10 viser status over de bedste resultater fra Stuttgart-firmaet.

1. Mercedes AMG GT

Først og fremmest finder vi Mercedes-bilen med en M178 V8 Biturbo-motor på 4, 0 liter, der kan nå 304 km / t, vel vidende at GT-versionen endda kan skubbe op til 310 km / t. Denne bil er DET konkurrent til den legendariske Porsche 911. Når hastigheden rimer med skønhed. Mercedes er også blevet tildelt "Årets smukkeste Supercar 2020" af International Automobile Festival.

2. Mercedes-Benz SLK 32 AMG

Hvis du vil have spænding, er her coupe-cabriolet frigivet i 1996. Mercedes tager et skridt foran med en cabriolet med en udtrækkelig hardtop. Denne bil er ikke kun smuk, den er også kraftig og kan nå 280 km / t. Det er en af ​​flagskibsmodellerne af mærket, der fortsætter med at producere SLK, den seneste model blev frigivet i 2020, R172.

3. Mercedes-Benz 300 SL

Vi springer i tide med denne Mercedes produceret mellem 1954 og 1963! Mere end 50 år efter frigivelse er denne bil stadig af sjælden skønhed. På det tidspunkt var hun langt foran sin tid, fordi for eksempel dørene er i "sommerfugl". Mercedes tacklede andre aspekter og byggede biler med lette kroppe lavet af glasfiberarmeret plast. En futuristisk bil for sin tid.

4. Mercedes-Benz SLR McLaren

Kassen fortsætter med de hurtigste "solgte" biler på bilmarkedet på vores liste. Mercedes-Benz SLR McLaren når 334 km / t, hvilket er højtflyvende for denne model, der er en tilknytning mellem Mercedes-Benz og firmaet McLaren. En luksusforening, der har bragt disse frugter med en kulfiberstruktur, aluminiumsophæng og keramiske bremseskiver.

5. Mercedes AMG F1 W06 Hybrid

På femteplads finder vi Mercedes AMG F1 W06 Hybrid brugt i F1 af det tyske hold, som siden dette år er dobbelt verdensmester, sideproducenter. En vigtig banerekord for det tyske brand og for denne bil, der bliver legendarisk som på det tidspunkt, var f.eks. Ferrari.

6. Mercedes C111 den hurtigste på sin tid

C111-serien var et eksperimentelt udvalg af biler, der blev brugt af Mercedes-Benz til at teste datidens innovative teknologier, som f.eks. Dieselmotorer, midtslagsmotorer og endda innovationer som klimaanlæg. Strukturen på alle C111'er var lavet af glasfiber, og dens båndformede design gav den en uovertruffen trækkoefficient på .91.

C111 satte et antal hastighedsrekorder og havde flere gange hastigheden på 320 km / t, hvilket var en rigtig præstation på det tidspunkt. En nyere version af C111, udstyret med en 500 hestekræfter motor, satte en gennemsnitlig hastighedsrekord på 400 km / t i 1979.

7. Mercedes 1983 190E Cosworth

Oprindeligt bygget til at konkurrere i off-road stævner, er Cosworth 190E blevet sidelinet af Audis innovative Quattro firehjulstrinssystem. Dette betyder ikke, at E-serien på mere end 300 hestekræfter med sin specielle serie ville være latterlig på vejen langt fra den. Faktisk satte Cosworth tre verdenshastighedsrekorder i årene der fulgte og inspirerede BMW M3, som efterfølgende kørte op på auktionen for højtydende sedans.

Hvis du leder efter et ekstraordinært køretøj, skal du tænke på 190E Cosworth.

8. Mercedes-Benz 600-serie Pullman

Vi begynder med en lille gåte, hvad er det fælles punkt mellem Coco Chanel, Hugh Hefner, John Lennon, Aristoteles Onassis, Fidel Castro og pave John Paul II? Ja! Dette er Mercedes-Benz 600-serien Pullman.

Denne bil har været luksus sedan i to årtier, men alligevel er der markedsført færre end 3.000 eksemplarer.
Pullman har et hydraulisk betjent soltage, vinduer, bagagerum og døre (alt i 1963 Zeus-navn!). Det har også det stærkeste horn nogensinde installeret på et produktionskøretøj.

Pullman var forgængeren for Maybach sedans, som vi nu ser øverst i Mercedes-opstillingen, og det er stadig et ikon i dag.

9. Mercedes CLS 2004

CLS var og er stadig et revolutionerende køretøjskoncept. Det har et skråt tag som en sportsvogn eller coupe, men fire døre og et bageste sæde. Imidlertid havde dette bagsæde kun plads til to personer, ikke tre. CLS kan beskrives som en fire-dørs coupé eller endda en fastback sedan, men CLSs slanke æstetik har ikke kun modtaget rave anmeldelser, men har også sat tonen for biler som Maserati, Porsche og Aston Martin i området med udøvende saloner.

CLS har derfor skabt et helt nyt køretøjssegment og dette med elegance og glans.

10. Mercedes G klasse

Mercedes G-Wagon fra 1979 blev bygget til den tyske hær som et let kampkøretøj (en mere badass version af Jeep). Modellen blev i sidste ende ikke valgt, fordi den alternative Volkswagen var billigere, men dette køretøj lækker et globalt fænomen, der stadig lever og fortsætter i dag.

G-Wagon-stilen, som genkendes øjeblikkeligt, er et ikon for bilen i en verden af ​​luksus og off-road. På det tidspunkt, det blev bygget, var det et af de få køretøjer i sin klasse med tre fuldt aflåselige døre. I USA er G-Wagon et must-have blandt berømtheder og rappere (Angelina og Brad havde før G-Wagons matchede deres skilsmisse), og med en startpris på mere end 150.000 euro, det er en af ​​de dyreste SUV'er på vejen

Mercedes-Benz vil forblive et luksusmærke og vil altid præsentere smukke biler, der naturligvis ikke er til alle punge. Under alle omstændigheder håber vi at have fået dig til at drømme med disse smukke køretøjer. Og god vej!

At læse også:

  • BMW vs Mercedes: hvad er det bedste brand?
  • Den smukkeste Alfa Romeo i historien!
  • Top 10 smukkeste Audi i historien
  • Top 10 smukkeste BMW'er i historien
  • Årsager til at vælge en tysk bil

Kategori: