Alle kender Ebay- eller Le Bon Coin-websteder, der tillader alle at sælge brugt udstyr på auktion. Ved at drage fordel af dille rundt bilauktioner besluttede byen Halluin at oprette sin egen platform.

Følg auto nyheder! Oplev alle vores tip og artikler om bilverdenen, det er her!

Autoauktioner som ingen andre …

40 bud på en traktor, der tidligere blev brugt til saltning af veje, blev solgt til 600 euro, som omsider blev solgt for € 7.560. Her er afspejlingen af ​​disse bilauktioner ikke som de andre, hvor byen Halluin kasserer udstyr til de tekniske tjenester, hvis agenter ikke længere har brugen eller som ikke længere svarer til standarderne.

Autoauktion i samarbejde med Webenchères.com

Byen Halluin har slået sig sammen med webstedet Webenchères.com for at gøre disse salg som ingen andre. Det er således dette websted, der definerer varigheden, men ikke salgsprisen. Dette aspekt fastlægges faktisk frit af kommunen, og som i sagens natur svarer til objektets restværdi, når den først er afskrevet. Denne værdi defineres af de tekniske tjenester i samarbejde med regnskabsafdelingen.

Hvordan fungerer det?

Autoauktioner er tilgængelige direkte på Halluin websted. Ud over al information og fotos på webstedet kan hver potentiel køber med et interessant aspekt aftale en aftale med de kommunale tjenester for at kontrollere det objekt, der interesserer, før han byder. Hvis han er interesseret, gøres alt online, når salget er åbent. På Ebay-modellen kan du endda indsætte et automatisk bud, der overbud for dig op til den valgte tærskel.
Når salget er slut, kontakter byen køberen. Derefter har det femten dage til at afvikle og fjerne hans køb. Betalinger foretages ikke online. Køberen skal således ansøge direkte til den offentlige statskasse (kontant for beløb under € 500, ved personlig check op til € 1.500, - med check fra € 1.500).

10% provision

På disse bilauktioner på hvert salg tager webstedet Webenchères.com, der er vært for salget, en provision på 10%. Således er byen fuldstændig succes, fordi denne aktivitet ikke koster ham noget. Faktisk, hvis en artikel sælges, bringer den tilbage lidt kontanter. Hvis ikke, koster det ham ikke noget. Dette gør det muligt at gøre sig glad som kommunen, der genvinder en omsætning på materiale, som den ikke længere tjener, og køberen, der foretager et overtagelse til en pris, der trodser al konkurrence.

Købere overalt … men ikke Halluin!

Autoauktioner er uventet dem, der fungerer bedst takket være tilstedeværelsen af ​​undertiden sjældne erhvervskøretøjer. Pludselig kommer købere fra hele Frankrig, men meget sjældent fra Halluin. Og alt tyder på, at andre byer hurtigt kommer i gang …

Følg alle auto nyheder!
Læs også:
  • Hvorfor sådan en dille rundt bilauktioner?
  • Kender du automatisk kredit mellem enkeltpersoner?
  • Bilauktionen: en god måde at købe billigere!

Kategori: