Den mest vestlige hovedstad i Europa, Lissabon, er en utrolig by med en rig kulturel fortid. Dens bygninger og gamle bydel afspejler denne rigdom, der overskrider tidspunkter. Gå en tur gennem de harmoniske små gader, alene, som et par eller med venner, en ægte folklorisk oplevelse.
Denne turisthovedstad tilfredsstiller alle typer rejsende gennem sine mange faciliteter og aktiviteter. For at hjælpe dig med at organisere din rejse har vi valgt for dig en liste over de bedste indkvartering i Lissabon . Forbered dine kufferter, der er noget for enhver smag og ethvert budget!

Hoteller i Lissabon: Billige hoteller

For at opdage byen har du brug for indkvartering tæt på attraktioner og transportmidler. Lad os tage et lager af billige hoteller i Lissabon.

Wallis São Bento

Kilde: Wallis São Bento / Wallis São Bento

Wallis São Bento åbner vores placering af boliger i Lissabon! Med dobbeltværelser fra 50 € og 15 minutters gang fra den berømte Avenida da Liberdade, vil det være et fantastisk sted at slå sig ned og udforske hovedstaden.

Pris : fra 50 euro, natten i standardværelse.
Adresse : Avenida Álvares Cabral 3 - 6º, Campo de Ourique, 1250-015 Lisboa

Residencial João XXI

Kilde: Residencial João XXI / Residencial João XXI

Et tre-stjernet gæstehus beliggende i Arroios-distriktet, Residencial João XXI, vil være stedet at gå for at forstå den legendariske venlighed i Lissabon. Hvert værelse har sin egen aircondition, tv, og ejendommen tilbyder cykel- og biludlejning.

Pris : fra 40 euro, natten i standardværelse.
Adresse : R. Gomes Freire 179, 1150-177 Lisboa

Estrela af Arganil

Estrela de Arganil ligger kun en kort gåtur fra Anjos metrostation og 5 minutter fra mange barer, hvor du kan feste indtil aftenen. For et kulturelt besøg, gå til São Jorge Castle, cirka femten minutters gang.

Pris : fra 49 euro om natten.
Adresse : Av. Alm. Reis 88, 1150-021 Lisboa

Campingpladserne i Lissabon

En anden måde at tilbringe en stram budgetferie er at bo på en af ​​Lissabon-campingpladserne. Fordelen er, at du udover at være økonomisk er tættere på naturen.

Park of Campismo Orbitur Costa de Caparica

Orbitur Costa de Caparica ligger foran havet cirka tyve kilometer fra byens centrum. Tag en frisk pust ved at bo i hjertet af naturen mellem hav og naturparker, og besøg hovedstaden ved at tage en af ​​de mange pendulkørsler. På stedet finder du al den nødvendige infrastruktur til at slappe af.

Pris : fra 25 € for at bo i en campingvogn med dobbeltseng
Adresse : Avonso Afonso de Albuquerque, 450, Costa da Caparica

Ericeira Camping

Omgivet af smukke haver er Orbitur Costa de Caparica et perfekt sted for elskere af skiløb og vandsport. Denne campingplads ligger 30 kilometer fra centrum af Lissabon og giver dig mulighed for at besøge det nærliggende Mafra National Palace og nå byen med bus. Bo i bungalows, hytter og endda enorme teepees.

Pris : fra 45 € for at bo i en bungalow med dobbeltseng
Adresse : Estrada Nacional 247, Km 49.4, 2655-319 Ericeira

Lisboa Camping

Lisboa Camping er tættest på Lissabon fra vores udvalg og er beliggende i et enormt skovklædt område i udkanten af ​​byen. Temaaftener for voksne og aktiviteter i naturen for de små vil være på møde. Lisboa Camping har mange faciliteter såsom en swimmingpool, legepladser og en bar-restaurant.

Pris : fra 45 € for at bo i en bungalow med dobbeltseng
Adresse : Estr. da Circunvalação 1400-061, Lisboa

Indkvartering i Lissabon: lejlighedshoteller

Lejlighedshotellerne i Lissabon, som vi har valgt til dig, kombinerer de klassiske tjenester på et hotel og hjemmets komfort.

Lissabon lejligheder med kort ophold Baixa

Kilde: Lissabon kort ophold Baixa lejligheder / Lissabon kort ophold lejligheder Baixa

I hjertet af et af de mest livlige områder i byen ligger Lissabon kort ophold, der kombinerer værelser med ekstravagant indretning og en betagende udsigt over byen! Slip dine tasker og oplev byen i en af ​​dens vigtigste arterier.

Pris : fra 93 € / nat for et standardstudie
Adresse : R. dos Sapateiros 158, Lissabon 1100-580

Portugal veje Alfama River lejligheder

Portugal Alfama-floden er et lille og charmerende boutique-lejlighedshotel. Gå tilbage i tiden og bliv i det ældste Lissabon-distrikt. Dette sted vil forføre arkitekturelskere og ligger ca. 10 minutters gang fra den berømte National Pantheon.

Pris : fra 56 € / nat for et standardstudie
Adresse : R. Guilherme Braga 12, Lissabon, 1100-274

Lissabon servicerede lejligheder - Liberdade

Kilde: Lissabon servicerede lejligheder - Liberdade / Lissabon servicerede lejligheder - Liberdade

Lige i centrum af den gamle bydel står Lissabon servicerede lejligheder, som tilbyder dig indkvartering, der nyder komforten af ​​en fornemme lejlighed til en overkommelig pris. Det er et par minutters gang fra Eduardo VII Park, et ideelt sted at hvile efter et dagsbesøg!

Pris : fra 85 € / nat for et standardstudie
Adresse : R. Mouzinho da Silveira 34, Lissabon 1250-167

Vandrerhjem i Lissabon

Et hostel er et venligt og ideelt sted at møde mennesker. Det er også en ideel løsning, hvis du går igennem og bare ønsker et sted at sætte dine tasker på.

B.Mar Hostel and Suites

B.Mar Hostel and Suites tilbyder en række indkvarteringsmuligheder, fra køjesenge med flere soveværelser til private balkoner. Dette hostel ligger i det typiske kvarter Alfama, et af de foretrukne steder for turister, og tilbyder dig en betagende udsigt over gulvet.

Pris : fra 50 euro, natten i standardværelse.
Adresse : Nº16 1º, Largo do Terreiro do Trigo, 1100-603 Lisboa

Pensão Atalaia

Pensão Atalaia vil glæde dig med enkle og raffinerede værelser og vil tilbyde dig en fælles lounge med tv, der er befordrende for møder og hygge! Denne ejendom er beliggende i det livlige Bairro Alto-område, perfekt til fest med dagens venner.

Pris : fra 50 euro, natten i standardværelse.
Adresse : R. da Atalaia 205, 1200-040 Lisboa

Terrace Hostel

Terrace Hostel er en lille, smukt dekoreret ejendom med Pop'Art-tema. Nyd at være på Terrace Hostel for at komme til Costa da Caparica-stranden ved at tage færgen fra Belém.

Pris : fra 50 euro, natten i standardværelse.
Adresse : R. dos Jerónimos 16, 1400-206 Lisboa

Indkvartering i Lissabon: charmerende hoteller

Palácio Ramalhete

Kilde: Palácio Ramalhete / Palácio Ramalhete

Ophold i et ægte palads i går ved Palacio Ramalhete. Det tidligere palads i det 18. århundrede er nu renoveret som et boutiquehotel med udsigt over Tagus fra hvert af dets værelser. Opvarmet pool og indvendige haver venter på dig

Pris : fra 110 € for et dobbeltværelse
Adresse : R. das Janelas Verdes 92, 1200-692 Lisboa

1908 Lisboa Hotel

Kilde: 1908 Lisboa Hotel / 1908 Lisboa Hotel

Lisboa Hotel fra 1908 er et af de mest populære hoteller i Lissabon, hvor mange portugisiske kunstnere har sat deres præg, og har et kunstgalleri, der konstant forbedrer sig.

Pris : fra 140 € for et dobbeltværelse
Adresse : Nr. 6, Largo do Intendente Pina Manique, 1100-285 Lisboa

Verride Palacio de Santa Catarina

Kilde: Pinterest - Baggrund / Pinterest - Baggrund

Palacio de Santa Catarina er en af ​​Lissabons mest elegante virksomheder med sine terrasser og en utrolig udsigt over floden Tagus og byens tagterrasser. Fremragende tjenester og unikke værelser, for ikke at nævne to gourmetrestauranter, er tilgængelige.

Pris : fra 420 € for et dobbeltværelse
Adresse : R. de Santa Catarina 1, 1200-401 Lisboa

At læse også:

  • Boutiquehoteller i Lissabon: et udvalg af de bedste hoteller
  • Hotel i centrum af Lissabon: Hvor skal man hen?
  • Vandrehjem i Lissabon: hvor skal du lægge dine tasker?

Kategori: