At besøge Sydkorea er en rejse med det mest eksotiske. Mellem koreansk kultur, lokale traditioner, typisk gastronomi, templer og moderne storbyer er alt en opdagelse i landet "Stille morgen".

Det vigtigste for at besøge Sydkorea

Seoul

At besøge Sydkorea betyder at gå til Seoul! Besøg det traditionelle Gyeongbokgung-palads og de gamle boliger i Hanok-distriktet i landets hovedstad, spadserer langs Han-floden eller Cheongyecheon-flodsiden, spadserer mellem Insadongs markedsboder og beundrer, nat, den imponerende udsigt over byen fra Namsan Tower.

For en billig indkvartering i Seoul, skal du foretage en reservation på Jinho's House fra 25 € pr. Nat for to.

Fra Seoul kan du udforske regionen Gangwon-do, der er kendt for sine mange naturlige steder. Mount Seoraksan National Park, Jeongdongjin Sunrise Park, Alpensia Ski Resort eller Naksan Beach er alle værd at se.

Busan

Gå til Busan for at nyde strandene og mange skaldyrsrestauranter Besøg Golden Mountain-fæstningen, Beomeo Fish Temple og det typiske Jagalchi Fish Market, slap af på Haeundae Beach. og fest i Kyungsung og Pukyung University Quarters.

Et godt sted at bo i Busan er Hostel The New Day, fra 41 € pr. Nat for to personer.

Jeju Island

For at nyde det idylliske landskab i Sydkorea, skal du køre mod den vulkaniske ø Jeju.

Forkæl dig på den smukke Hyeonjae-strand, eller oplev de imponerende lavatunneler, der løber gennem øen.

For vandrere, gå til klatringen af ​​Hallasan, der byder på et smukt panorama over øen eller Jeju Olle-stierne langs kysten og lad opdage baglandet og autentiske landsbyer.

Hvis du bor i Jeju City tæt på øens lufthavn, tilbyder Maro Guest House dobbeltværelser fra 35 € pr. Nat.

Boryeong

En original aktivitet, som du ikke vil gå glip af, hvis du planlægger at besøge Sydkorea i sommer, er Boryeong Mud Festival. På programmet: wrestling, kælkebakker, bade eller endda en militærkurs, alt sammen i mudderet!

At læse også:

  • Besøg Japan: En fascinerende rejse
  • Tur til Singapore: en 100% multikulturel stat
  • Tip til en tur til Kina væk fra den slagne vej

Kategori: