CVet for erfarne udøvende, læser det på webstedet Cadremploi, kan sammenlignes med "et stort visitkort, der vil tjene som en teaser. Hvordan præsenteres det? Hvad skal den indeholde?

Formen: skab en reel visuel påvirkning

LinkedIn CV: Ja, men …

At skrive en CV til en erfaren direktør er en delikat øvelse, især hvis du har været i samme stilling i årevis og ikke længere er vant til at ansøge om rekrutterere.

Det må siges, at professionelle sociale netværk som LinkedIn præsenterer din oplevelse såvel som nogle anbefalinger fra kolleger eller samarbejdspartnere. Nogle gange er det nok. Headhunters kontakter dig derefter uden at du selv behøver at kontakte dem. Der kan dog være en margin mellem de foreslåede positioner og de forventede.

For at være i stand til at få et job, der opfylder dine forventninger, bliver du nødt til at skrive en CV, der adskiller dig fra andre kandidater, vel vidende at på dette niveau er konkurrencen ekstremt intens. Hvilket format skal du vælge?

Det klassiske CV

CV'et ses før læsning. Præsentationen skal være upåklagelig. Faktisk er dit CV et salgsværktøj, der giver dig mulighed for at markedsføre dit personlige brand. Formen skal være i overensstemmelse med det billede, du vil give, og give dig mulighed for at skabe en påvirkning.

Dokumentet skal være enkelt, så din besked ikke går tabt, klar, kortfattet og streng. Undgå excentriske eller "eksotiske" designs. Vælg et klassisk CV (så tidløst).

Brug ikke PDF-formatet, medmindre rekruttereren angiver, at han foretrækker at modtage et CV i Word-format. Faktisk vil dokumentet ikke gennemgå nogen ændring, uanset hvad der sker. Layoutet af Word-filer kan undertiden ændres fra en computer til en anden (eller efter en klodhed).

CV erfaren udøvende leder: bunden

Uden stoffet ville formen ikke være noget. Den udøvende CV har kun to regler: relevans og intelligens .

Vælg en anti-kronologisk orden, et simpelt ordforråd, især hvis din profil er teknisk.
Vær syntetisk. Du skal overbevise rekruttereren i de første minutter ellers vil han ikke læse dit følgebrev og vil ikke kontakte dig.

I en nøddeskal skal du komme lige til punktet: Virksomhedens erhverv, position og ansvar, KPI, antal overvågede personer, opnåede resultater uden dog at afsløre de fortrolige elementer. Giv tal for at vise din indflydelse på virksomheden.

Nogle tip til slut

  • Tilpas dit CV til tilbuddet for at være endnu mere relevant.
  • Husk, at akademisk uddannelse også er vigtig, især hvis du er uddannet fra en større skole.
  • Hvis du har offentliggjort artikler, skal du citere dem.
  • Angiv ikke, hvorfor du forlod eller forlod din position på CVen. Opbevar dette til telefonisk eller fysisk snak.
  • Bed en elsket eller dit netværk om at læse dit CV.

Prøveoptagelse for erfarne ledere

Hvis du vil hente dette CV-eksempel: creeruncv.com

Hvis du vil hente denne CV-skabelon: creeruncv.com

At læse også:

  • Online-CV: et effektivt værktøj i din jobsøgning
  • Hvilke computerfærdigheder har han på hans CV?

Kategori: