Samsung Galaxy Note 8 er med iPhone 8 et af de mest forventede enheder i slutningen af ​​året. Den model, der normalt skulle præsenteres af fabrikanten den 23. august 2020, taler allerede om ham, nogle billeder er lækket. Vi fortæller dig alt hvad vi ved om den nye smartphone (eller phablet) fra det sydkoreanske firma.

Galaxy Note 8: Samsung skal slå et stort skud

Vi er i august, og offentligheden har allerede deres øjne rettet mod Samsung Galaxy Note 8, som sandsynligvis spiller sin hud mod den frygtelige iPhone 8 Apple . Det må siges, at Galaxy Note 7 endte i et internationalt fiasko på grund af tilfælde af batterieksplosioner, der tvang firmaet til at lancere tilbagekaldelsen af ​​produkterne. Tilbagekaldelsen af ​​smartphonen har kostet milliarder af euro til Samsung, som måtte gennemgå sine resultater nedad. Ifølge Korea-Insight-præsidenten, der er citeret af Phoneandroid, blev billedet af virksomheden endvidere påvirket godt.

Kritik af pressen, afskåret enkeltpersoner og forbudt i næsten alle fly, har storebror til Galaxy Note 8 tvunget sidstnævnte til at komme ud i det store spil.

Samsung Galaxy Note8 (i Midnight Black) pic.twitter.com/QZii9xFarQ

- Evan Blass (@evleaks) 31. juli 2020

Teknisk ark

Slå et stort slag og genvinde denne mistede tillid til brugerne, det er hvad Samsung-producenten agter at gøre. Det tekniske ark for den nye sydkoreanske smartphone er attraktiv: monteret en stærk processor, den skal være den samme som Galaxy S8 til salg i Frankrig og Europa, det vil sige en Samsung Exynos 9 8895 af 6 GB RAM, mens tilsyneladende den foreslåede version i USA snarere burde være en Qualcomm Snapdragon 835. Galaxy Note 8 skal være tilgængelig i tre versioner: den basale, der har en lagerkapacitet på 64 Gå, hvilket naturligvis vil være skalerbar og to andre på 128 GB og 256 GB.

Bemærk, at for første gang nogensinde i brandets historie vil en dobbelt fotosensor blive integreret i Samsungs næste generations smartphone. Denne ville være 13 og 12 megapixel. Hvad angår frontkameraet leveres 8 megapixels.

Et design, der rammer mærket og et upåklageligt batteri

Samsung Galaxy Note 8 bør også kendetegnes ved sin æstetik. I en nylig tweet udgivet af bloggeren Evan Blass er de første billeder af smartphonen, som alle forventer, uden appel: den er smuk, og dens skærm "Infinite Display" giver den en masse charme .

Skærmen optager næsten al den plads før, den er 6, 2 inches. På bagsiden er der en fingeraftrykslæser, men den placeres lige ved siden af ​​den dobbelte fotosensor. Det er ikke sikkert, at det er så praktisk.

Når det regner osv. pic.twitter.com/D0lFR5Wn1B

- Evan Blass (@evleaks) 1. august 2020

Da vi taler om den helt nye Galaxy Note, vil den berømte S-Pen naturligvis altid være der. Sidstnævnte, som giver dig mulighed for at notere og tilføje information om forskellige dokumenter og fotos, vil være udstyret med nye funktioner, skønt ingen har oplysninger at overføre i øjeblikket.

Endelig har Samsung lovet: der er ikke noget batteriproblem med Galaxy Note 8 (ingen eksplosion). Dette ville virkelig være ønskeligt, især hvis mærket håber at blive tilgivet for sine kunder, som bestemt ikke længere kunne stole på ham og endelig begrave Galaxy Note i tilfælde af yderligere fiasko …

Priser og modeller

Selvom der skulle være tre versioner, hvis forskelle delvist ville vedrøre lagringskapaciteten, vil disse blive tilbudt i 4 farver at vælge imellem: sort, grå, lilla og blå. En gylden model kunne lanceres lidt senere.

Priserne vil i mellemtiden være højere end før på grund af de anvendte komponenter og nye teknologier. De skal være omkring 990 euro, eller endnu mere for den bedste model.

At læse også:

  • Oplev Honor Note 8, rival fra Samsung Galaxy Note 7
  • Samsung Galaxy S8 vs Galaxy S7: hvilke forskelle?
  • iPhone 7 vs. Samsung Galaxy S7: hvilken skal jeg vælge?

Kategori: