Leder du efter et smart ur til at give en dejlig julegave til dine kære? Gå ikke langt, og oplev vores udvalg af årets bedste tilsluttede ure .

Top 5 tilsluttede ure i 2020

1. Sony SmartWatch 3

Vi starter med Sony, fordi ikke kun en pioner inden for det tilsluttede ur, Sony SmartWatch 3 fremstår som det tilsluttede ur par excellence, med en rapportkvalitet / pris bemærkelsesværdig.
Kører på Android Wear, SmartWatch 3 har en GPS, en god batterilevetid og en smuk skærm . Steel-udgaven øger urets elegance. Vandtæt, det er ideelt til kørsel, især med den seneste opdatering, der giver mulighed for at oprette forbindelse til urets trådløse hovedtelefoner.
Det er det billigste tilsluttede ur på denne top 5 med en startpris på omkring 129 euro .

2. Huawei Watch

Huawei Watch er det mest elegante tilsluttede ur i sin generation. Med et pænt design, fremragende finish og en 1, 4-tommer 1, 4-tommer Amoled skærm i topkvalitet med en definition af 286 DPI, har Huawei Watch det hele til at appellere til alle amatørbrugere som Geeks.
Kører på Android Wear og har et stemmestyringssystem. Der tilbydes 3 typer armbånd til dette ur: læder (ca. 270 euro ), Milanese mesh eller stålkæder (fra 390 euro ). Kvindelige versioner af Huawei Watch 8la Jewel og Elegant) er også tilgængelige.

3. Samsung Gear S3

Den mest innovative af disse top 5 tilsluttede ure. Gear S3, tilgængelig i både " Classic " og " Frontier " versioner, har en super Amoled skærm med funktioner, der ligner Galaxy 7. generation.
Drives af Tizen, Samsungs eget operativsystem, Gear S3 har også en geolocation-chip, skridttæller, 4-dages batterilevetid, aktivitets tracker og mere innovative funktioner, der irriterer konkurrenterne, især muligheden for at tage opkald fra uret.
Begge modeller er til en pris af 399 euro .

4. Apple Watch Series 2

Det tilbyder interessante funktioner såsom GPS-chip, en skærm, der er ganske lys og vandtæt. Serien 2 kører under WatchOS 3 og fås i to designs på 38 mm og 42 mm til en startpris på 400 euro .

5. Fitbit Blaze

Anvendt æstetisk tættere på Apple Watch er Fitbit Blaze et forbundet ur med bemærkelsesværdig pålidelighed og ganske robust. Med en aluminiumsramme er Blaze designet til at appellere til enhver slags publikum.
Hun er en ægte aktivitets tracker og kan estimere den tilbagelagte afstand, de forbrændte kalorier samt kroppens opførsel under den sportslige aktivitet. Den har også en pulssensor og viser nogle meddelelser om din smartphone på sin skærm.
Blaze fås omkring 230 euro .

At læse også:
  • Hvad du har brug for at vide om Apple Watch 2
  • Samsung Gear S3: hvad der er kendt om det tilsluttede ur
  • Apple Watch Nike +: det tilsluttede ur til løbere

Kategori: