At tage en road trip i Europa er altid en god ide. Med varierede landskaber, undertiden bjergrig eller ved havet, er mangfoldigheden såvel som skønheden i landskabet ofte betagende!

4 spektakulære ruter

Trollstigen

En af de smukkeste veje, der skal gå under en road trip i Europa, er bestemt den af ​​Trollstigen i Norge. Du passerer fjorder, vandfald, bjergtoppe eller grønne dale. Fra Ørnesvingen må du ikke gå glip af det storslåede panorama over Geirangerfjorden og Syv Søstrene-vandfaldet.

Gå til Fossen Camping for at sove foran den majestætiske Geirangerfjord. Hytte fra 71 € pr. Nat.

Dolomitterne High Road

På Dolomiternes motorvej i det nordlige Italien vil du se fuldt ud! Fra Bolzano til Cinque Torri krydser du kløfterne i Eggental Gorge, Karersee-søen, de klippede toppe i Vajolet Towers eller passerne fra Pordoi og Falzarego.

Idéen til indkvartering: overnatning på hotellet Sorapiss i Misurina med en sublim udsigt over søen med samme navn. Dobbeltværelse fra 73 €.

Isle of Skye

Isle of Skye er også en af ​​de smukkeste bilture i Europa, som du kan gøre. Ofte udråbt som den smukkeste ø i Skotland, Isle of Skye er et besøg værd!

Klipper, små kløfter, bukoliske landskaber og berømte vandreture som Old Man of Storr venter på dig!
For Harry Potter-fans, gå ikke glip af Glenfinnan-viadukten, som er ingen ringere end Hogwarts Express Bridge i filmen.

Ualmindelig indkvartering: Glenfinnan sovende bil vintage sovebil, som giver dig mulighed for at sove i en ret original indretning, for omkring 18 € pr. Nat!

Napoléon-vejen

Napoleon-vejen i Frankrig er perfekt til en road trip i Europa! Hun tog Napoleons sti, da han forlod øen Elba for at gå til Grenoble.

Uden at gå til øen Elba kan du starte rejsen fra Antibes, derefter tilbage gennem Cannes, Grasse, Castellane, Digne-les-Bains, Gap og derefter afslutte i Grenoble. Denne rute fører dig gennem tre usædvanlige regioner: Côte d'Azur, Provence og Alperne.

En charmerende indkvartering i Grasse er hotellet Le Patti, omhyggeligt indrettede og ideelt beliggende i hjertet af byen. Dobbeltværelse fra 95 € pr. Nat.

At læse også:

  • Hvor skal man på ferie i Frankrig? Vores valg
  • Øverste destination i Europa: 5 ideer!
  • 7 lidt kendte destinationer i Europa

Kategori: