TEB-1 er en hævet bus, lavet i Kina og i stand til at rulle over biler. Han gik ind i testfasen i begyndelsen af ​​måneden. Mere information her.

TEB-1: bussen, der undgår trafikpropper

Karakteristika for "superbus"

Med en højde på 4, 8 meter, en længde på 22 meter, en bredde på 7, 8 meter og en kapacitet på 300 mennesker, kan det siges, TEB-1 er et monster.

Det særlige ved denne maskine, der ligner både en sporvogn, en bus og en platform, er, at den kan cirkulere over trafikken. Faktisk står TEB for Transit Elevated Bus, en forhøjet bus.

På hver side af vejen er der installeret skinner, som gør det muligt for TEB-1 at køre glat over alt, og vi kan sige, at billederne er overraskende.

Projektet stammer fra år 2020. På det tidspunkt er der tale om en forhøjet bus, der kan passere køretøjer, når vejen er overbelastet. Det tog 6 år, før TEB-1 kunne testes, livsstørrelse.

En løsning mod forurening og trafikpropper

TEB-1 præsenteres som den ideelle løsning mod korker. Kina er verdens største bilmarked. Dette ekstravagante projekt er derfor en løsning tilpasset situationen i kinesiske megaciteter. Landet har til hensigt at reducere overbelastning med 20 til 30% takket være denne løsning.

Miljøspørgsmålet kommer også ind, da det fungerer med elektricitet.

Denne bus kan derfor hjælpe med at bekæmpe forurening.

Testfase

Bussen blev først testet i det nordøstlige Kina ved Qinhuangdao. Ifølge specialister blev testen udført på et spor på 300 meter i øjeblikket.

TEB Technology, producenten af ​​den flyvende superbus, sagde, at andre byer i Kina var interesserede i projektet: Nanyang, Qinhuangdao, Shenyang, Tianjin og Zhoukou ifølge webstedet GameNGadget.

Der er dog stadig spørgsmål: superbus kan passere biler, men hvad med lastbiler? Derudover ser det ud til, at nogle byer er tilbageholdende med at installere skinner langs deres veje til passage af TEB-1.

Kategori: