Det er muligt i dag at styre dine penge fra din smartphone; har stadig brug for at vide, hvilket er det bedste program at bruge! Vi testede mest for dig i øjeblikket.

De bedste applikationer til at administrere dine penge

Bankin

Meget trendy, denne applikation udviklet af en fransk opstart viser sig at være en rigtig økonomisk coach, altid med dig i lommen! Næsten 1, 5 millioner mennesker i Europa bruger denne app til at administrere deres penge, budget og alle deres bankkonti. Bankin er partner for mere end 350 bankinstitutioner og giver mulighed for at have en oversigt over alle dine udgifter, på alle dine konti ved at foreslå at klassificere dem efter kategorier.
Takket være Bankin kan du også advares i tilfælde af forestående opdagelse!

Pris: gratis applikation
Fås på Android og iOS

Budgea

I et eksklusivt forhold til banker, der er tilgængelige for enkeltpersoner, gør Budgea det muligt at centralisere adgangen til forskellige bankers konti. På kun få sekunder kan hele din tegnebog returneres til din smartphone, så du kan få et overblik og administrere dine penge med appen. Du kan forudse dine udgifter ved automatisk at inddrive dine fakturaer og knytte dem til dine økonomiske transaktioner … nok til at være et skridt foran dine økonomiske aktiver!

Pris: gratis applikation
Fås på iOS

Budget Malin

Budget Malin er en smart applikation, der giver dig mulighed for at styre dine penge ved at holde din økonomi i orden. Ud over almindelige funktioner som kraftfuld styring af flere valutaer, muligheden for at have flere konti, planlægge operationer og skysynkronisering for flere enheder, giver det dig mulighed for at tilpasse din budgetstyring. Faktisk kan du tegne dig selv med dine fingerikoner i budgetkategorier.

Den gratis version er begrænset til 30 transaktioner. For fuld brug skal du betale € 1, 99.

Pris: gratis download, fuld version € 1, 99
Fås på iOS

Lommebudget

Gratis applikation til at administrere dine penge, Pocket Budget blev udviklet af Cofidis. Denne applikation gør det muligt at opsætte advarsler, der advarer brugeren om en tærskel om ikke at overskride, der er indstillet af ham. Afhængig af grænsen beregner applikationen det budget, der kan bruges dagligt og dermed effektivt administrerer sine penge.

Pris: gratis applikation
Fås på Android og iOS

At læse også:

  • Android-apps, der administrerer dit budget dagligt
  • 5 gratis apps til at blive organiseret
  • Administrer din tid: top 5 apps til mor

Kategori: