Word, Excel, Powerpoint, … disse kontorsoftware er så berømte, som de er nyttige. Ikke desto mindre, med købet, vil det billigste pakningskontor returnere dig til 69 euro pr. År. Er det muligt at drage fordel af Microsoft Office gratis ? Her er nogle tip til at spare penge, og selvfølgelig lovligt!

Microsoft Office Free: Gratis og juridiske alternativer

Microsoft Office Suite, der indeholder det mest populære Word, Excel, Powerpoint, er en af ​​de mest anvendte kontorsoftware, men er også temmelig dyrt.

Uanset om din brug er til din lille virksomhed, til din personlige brug eller til din familie, ved, at der er gratis og selvfølgelig lovlige alternativer.

  • Gratis kontor: det mest seriøse alternativ

Libre office er en gratis og gratis kontorpakke: det betragtes som det bedste alternativ til Microsoft Office.

Libre Office er udviklet med et seriøst team, og softwaren er let at bruge. Du finder en tekstbehandler Writer (svarende til Word), et regneark Calc (svarende til Excel), en Impress-præsentationssoftware (svarende til PowerPoint), …

Libre Office er kompatibel med Windows, Mac OS X og Linux.

Du kan downloade Libre Office gratis her.

  • Google Dokumenter: Det tilgængelige alternativ 100% online

Google tilbyder en fuldt tilgængelig online kontorpakke, Google Docs. Til dette skal du have en Google-konto (som du blot kan få ved at oprette en Gmail-adresse). Du får derefter adgang til tekstbehandlingssoftware, Google Dokumenter, præsentationssoftware, Google Slides, et regneark, Google Sheets, …

Fordelen: alle dine dokumenter gemmes automatisk på din online plads, Google Drive, og vil forblive tilgængelige online når som helst. Du kan også bruge Google-software i samarbejdstilstand: du kan arbejde med flere personer på det samme dokument.

  • OOo4Kids: alternativet til uddannelse for 7 til 12 årige

Hvis dine børn har brug for at bruge en kontorpakke, vil OOo4Kids være en enkel, sjov og gratis løsning. De vigtigste software er tilgængelige: tekstbehandling, regneark, præsentation, tegning, …

OOo4Kids er kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Andre gratis og gratis alternativer

  • AbiWord er en gratis tekstbehandler, som du kan bruge som et alternativ til Microsoft Word.
  • GNumeric er et gratis og effektivt regneark. Det fungerer meget godt som et alternativ til Microsoft Excel.
  • Prezi vil være det perfekte alternativ til Microsoft PowerPoint. Denne online software giver dig mulighed for nemt at oprette moderne præsentationer.

At læse også:

  • Gratis internet: 5 tip til gratis navigering
  • Hvad er den bedste gratis antivirus?
  • Anti-spyware gratis: det 3 bedste i øjeblikket!

Kategori: