At besøge Brugge er et must at besøge en romantisk weekend. Byen er bestemt turist, men så smuk og dejlig på samme tid. Over kanaler, smukke huse, parker oplader du dine batterier. To dage er nok til at opdage de vidundere, hun har, uden hast.

En to-dages rejseplan at besøge Brugge

Dag 1

Brugge er en lille by, der kan besøges på en dag, men det ideelle er at rejse på to dage, der tager sin tid. En anden fordel: alt kan gøres til fods!
For at starte dit besøg i Brugge skal du gå til Klokketårnet i byens centrum. Klokketårnet er det højeste tårn i byen, og efter en kort stigning på 366 trin venter en fantastisk udsigt over byen.
Gå derefter en tur langs kanalerne ved Quai du Rosaire. Det er også muligt at gå på en båd for at opdage skønheden i den flamske by på vandet.

Ved frokosttid kan du tage en pause for at opdage den lokale gastronomi i et typisk bryggeri som Pro Deo eller en mere raffineret restaurant såsom One Minnewater.
Om eftermiddagen skal du gå til Beguinage, i hjertet af haven og beundre de smukke hvide bygninger fra det 15. til det 18. århundrede og klassificeret som UNESCO. I nærheden kan du fortsætte turen til Minnewaterpark eller Lake of Love. Tonen er givet!
Om aftenen skal du gå til Staminee de Garre eller en anden bar for at prøve en af ​​de lokale specialiteter: øl.
For at sove skal du booke en charmerende adresse i det historiske centrum. En god adresse: B&B Het Colettienje, fra 75 € til dobbeltværelse.

Dag 2

På den anden dag skal du fortsætte med at besøge Brugge, når du udforsker det historiske centrum. Besøg Det Hellige Blods basilika, imponerende for dens arkitektur og beliggende på Burg-pladsen samt Hansabyen.
Fuldfør dit ophold ved at besøge et museum. Groeninge-museet er for kunstelskere et koncentrat af flamske malerier, og Memling-museet er forbløffende i sin indretning: det ligger i et tidligere hospital. For en sjovere aktivitet, lad dig friste af ølmuseet!
Endelig må du ikke forlade Brugge uden at smage en lækker vaffel ved Alberts eller købe chokolade.
At læse også:

  • Oplev byen Bruxelles i en weekend
  • Besøg Luxembourg: gode tilbud
  • Besøg Berlin: oplev en af ​​de mest trendy byer i Europa

Kategori: