Besøg München betragtes ofte af alle festivalgængere, der ønsker at gå til den berømte Oktoberfest, arrangeret af byen en gang om året. München byder også på andre dejlige overraskelser og er ideel til en pause på et par dage i Europa.

Det vigtigste at besøge München


Turistattraktioner

At besøge München er at dykke ned i den bayerske kultur! Det er efter Berlin, en af ​​de mest besøgte byer i Tyskland. Kulturelle besøg mangler ikke!
Tag dig tid til at slentre gennem det behagelige fodgængercentrum og beundre Neues Rathaus rådhus og det berømte ur, hvis mekanismer bliver levende hver dag kl. 11, middag og kl. 17. Marts til oktober
Gå derefter til Karlsplatz og Karlstor-porten, Wittelbach-paladset: Residenz eller Nymphenburg-slottet.
Gå ikke glip af at klatre på de 300 trin i St. Peters kirke for at nyde en smuk udsigt over byen.
Hvis du har mulighed for, kan du gå i nærheden, besøge Neuschwanstein-borgen, der er værdig for de smukkeste slotte med eventyr. Det tager cirka to timer at komme derfra fra München.

overnatning

Det er muligt at finde billig indkvartering i München.
For et lille budget koster en nat i en sovesal i vandrerhjemmet på Euro Youth Hotel München 12 €. Et værelse til to personer med morgenmad koster dig 55 € pr. Nat.
Hotellet LetoMotel München Moosach, ideelt beliggende i en rolig del af München, tilbyder dobbeltværelser til € 64 pr. Nat.
Bemærk : Hvis du ønsker at besøge München under Oktoberfest-festivalen, under julen eller enhver anden begivenhed, glider prisen på boliger, og det er bedre at booke lang tid i forvejen.

Hvor skal jeg gå ud?

Under dit besøg i München skal du på et eller andet tidspunkt gå gennem det berømte Hofbräuhaus-bryggeri, meget turistet, men som tilbyder et bredt udvalg af øl og typiske retter i regionen.
I centrum gå også til Viktualienmarkt-markedet for at opdage tyske kulinariske specialiteter.
For en drink kan du gå til de trendy distrikter Schwabing og Haidhausen.
At læse også:

  • De smukkeste byer i Østeuropa
  • Idéhelg billig: besøg Ljubljana
  • Weekendideer: Prag

Kategori: