Book til den bedste pris! Bruxelles, den belgiske hovedstad, kun få timer fra Frankrig, er et dejligt tilflugtssted i et par dage. Denne festlige og kulturelle hovedstad, kendt for sine kulinariske specialiteter, har mange seværdigheder at besøge. Bruxelles er også en by, der er behageligt at besøge til fods (til centrum) eller på cykel.

Hvad skal man gøre i løbet af en weekend i Bruxelles?

The Grand-Place

Grand Place er bestemt det mest livlige sted i Bruxelles! Verdensarvssted af UNESCO, dette sted er majestætisk. Du kan se det gotiske rådhus, det berømte Manneken Pis, kongens hus og smukke bygninger med fint udskårne ornamenter. På pladsen og omkring mange restauranter, caféer og butikker.

museer

Du kan besøge Museum of Fine Arts i Bruxelles, som huser en rig samling af malerier, skulpturer og tegninger af mere end 20000 værker.
For fans af den berømte surrealistiske maler Magritte er et kæmpe museum helt helliget ham. Et originalt museum at besøge er også tegneserierne. Inde forklaringer på tegneserieres historie og design såvel som mange skitser af farvetone eller smurf.

gastronomi

Under et ophold i Bruxelles skal du gå til en kro. Nogle stammer fra 1700-tallet og har stadig en periode dekoration. I disse estamineter er det muligt at bestille forskellige varianter af øl, undertiden lokale og håndværksmæssige produktioner. De fleste af estaminets er i distriktet Saint Géry.
En af de retter, der skal smages, er også muslinger og pommes frites, et must fra Belgien!
Sød side, gå ikke glip af vafler, spekuloer og chokolade, som er belgiske specialiteter. Bemærk, at der er over 2000 chokoladebutikker over hele landet!

Parkerne

Der er flere grønne områder i hjertet af Bruxelles, hvor det er dejligt at have en pause. Royal Park og Cinquantenaire er de mest populære blandt Bruxelles og turister. Hvis du leder efter mere ro, skal du gå til Egmont Park eller Bois de la Cambre. For at tilføje en sporty note, tøv ikke med at besøge cykelparkerne!

Oplev, hvordan du rejser gratis Læs også:
  • Hvad skal man gøre i løbet af en weekend i Madrid?
  • Ferier i sidste øjeblik: 5 ideer til at flygte fra hverdagen
  • Ideer til en weekend i Budapest

Kategori: