Test af produkter (mad, kosmetik, service osv.) Kan være en sjov og betalt aktivitet! Med hensyn til mere specifikt testning af skønhedsprodukter er der nogle interessante tilbud. Faktisk tilbyder mange mærker testere at prøve deres produkter gratis, undertiden til kontanter eller gavekort.

Test skønhedsprodukter: hvor finder man ud af det?

Mange mærker er på udkig efter testere. Forbrugerens mening er central, og marketingafdelingen har forstået det! Start med at registrere dig på websteder med førende kosmetikmærker som tester. Hvis du har lidt tid eller ikke ved, hvilke mærker du skal målrette mod, skal du registrere dig på mere generelle websteder, der centraliserer kravene fra større detailhandlere.

Dette giver dig mulighed for at modtage flere e-mail-advarsler, se flere tilbud og maksimere dine chancer for at få succes!

Derefter vil du modtage invitationer, pr. E-mail, til markedsføring af produkt testkampagner. Det vil være nødvendigt at videregive et valg. Faktisk vil kun de profiler, der svarer til specifikationerne for mærkerne og det produkt, der skal testes, blive valgt.

Du modtager produktet derhjemme, og du bliver nødt til at teste det i en bestemt periode.
Du udfylder et præcist spørgeskema med dine indtryk, dine følelser, dine fund.

Pas på din skrivning og forklaringer, da dette giver dig mulighed for at blive valgt igen til andre testkampagner.

Hvordan fungerer det?

Generelt for at teste skønhedsprodukter er proceduren relativt enkel og hurtig. Den potentielle tester afslutter sin "profil" ved at give et antal personlige oplysninger.

Denne information gør det muligt for virksomheden at målrette distributionen af ​​skønhedsprodukttest i henhold til den offentlighed, der søges efter testene (hudtype, hår, vaner osv.) Og vælge egenskaber hos mennesker, der vil give deres mening ved følgende på produkterne.

Nemlig : testene er ikke begrænset til kosmetik, og testerne kan bringes til at teste alle typer produkter.

Websteder til test af kosmetiske produkter

Lafayette Apotek

Lafayette-apoteket organiserer produkttestoperationer, der giver dig mulighed for at modtage gratis produkter, så du kan teste dem derhjemme. Du bliver derefter nødt til at afgive din mening om de artikler, du har testet, i medlemsområdet på webstedet under overholdelse af den ønskede frist.

For at deltage i en testkampagne skal du gå til afsnittet "Produkttest" på webstedet og derefter i "Indsend din ansøgning", når du har valgt en aktiv testkampagne.

For at kunne deltage er det nødvendigt at svare til udvælgelseskriterierne, der varierer afhængigt af de produkter, der skal testes. Webstedet beder dig om at bekræfte, at du opfylder kriterierne.

For at blive informeret om de forskellige produkttestkampagner, skal du registrere dig for at modtage de relaterede underretninger. Alternativt kan du gå til Pharmacielafayette-webstedet. Webstedet annoncerer også kampagner på deres Facebook- og Twitter-konti.

Institut for Klinisk Ekspertise

Grundlagt i 1990 udfører Institute of Clinical Expertise kliniske forsøg, in vitro-tests og forbrugerundersøgelser for dermatologiske og oftalmologiske produkter inden for forskellige områder: kosmetik, farmaceutiske stoffer og kemikalier.

Instituttet for klinisk ekspertise tilbyder to typer test:

  • De frivillige
  • Forbrugerpanelet

For at være "frivillig" skal du bo i Lyon, være mellem 18 og 70 år … Du skal også kunne gå til instituttets lokaler for at deltage i prøverne. Der foreslås en supplerende indkomst.

For at være en del af forbrugerklubben skal du også være mellem 18 og 70 år gammel, bo i Lyon og dens omgivelser, have lyst til at rådgive om forskellige nye produkter, men også ønske at modtage produkterne derhjemme. Her ingen ekstra indkomst.

Du kan registrere dig på næste side på webstedet for Institut for Klinisk Ekspertise

Skønhedstest

Beauty Test-webstedet arrangerer ugentlige skønheds- og kosmetikktest i samarbejde med mærker eller købmænd.

For at blive valgt skal disse to trin udføres:

  • at være medlem af webstedet
  • gælder på testoperationssiden.

Kandidater, der opfylder kriterierne defineret af mærket, vælges og modtager produkter.

Her modtager ingen løn men kandidater gratis skønhedsprodukter!

Hvis du vil blive informeret om aktuelle testkampagner, skal du registrere dig til Beauty Test Newsletter

Andre websteder til skønhedsproduktstestere, der leder efter missioner:

  • All-testers webstedet er bestemt et af de mest kendte, det tilbyder registranter at teste alle typer produkter og afgive deres mening derefter.
  • Webstedet med mindre udgifter tilbyder to sektioner, der kan interessere dig: gratis prøver og produkttest. Igen er testene ikke begrænset til kosmetik, og du kan virkelig teste alle typer produkter, hvis du ønsker det.
  • På webstedets prøveklub skal du kun vælge de gratis prøver, du vil modtage hjemme. Konkurrencer offentliggøres regelmæssigt på webstedet.

Kliniske test

Vid, at mærker også foretager omfattende undersøgelser af dermatologiske cremer og andre hudprodukter. I dette tilfælde inviterer de dig ud til at sende prøver til dit hjem også til deres lokaler. Du møder deres team af hudlæger, som vil tage sig tid til at se effekterne af cremen eller produktet på dig og se, om produktet holder sine løfter. Dette er meget vigtigt for mærker.

De testede produkter

Mærker og forskellige websteder sender dig forskellige typer produkter: plejecreme, mascara, parfume, foundation osv.

Det anbefales, at testere af kosmetiske produkter accepterer kun at teste produkter, der kommer fra laboratorier, der er anerkendt af Afssaps (det franske agentur for sundhedsmæssige sundhedsprodukter) eller sundhedsministeriet.

Få betalt for at teste skønhedsprodukter, er det muligt?

Hvis de fleste af testene skal udføres derhjemme, for at afslutte slutningen af ​​måneden, når testeren har lidt tid, kan det være værd at flytte for at deltage i skønhedsproduktestest ("kliniske" test) eller på forbrugermøder.

Faktisk betales disse undersøgelser ofte, nogle gange op til 1000 euro ifølge nogle bloggere; mens hjemmeprøver i meget usædvanlige tilfælde er. De fleste laboratorier, der tilbyder disse test, er placeret i større byer.

At vide : selvom vederlaget for testene af skønhedsprodukter sjældent er i valuta, er det ikke en lille økonomi at bruge kosmetik, der leveres gratis! Tag testen!

At læse også:

  • 5 websteder, der giver dig mulighed for at teste produkter gratis
  • Rejse tester, et drømmejob?
  • Hvordan bliver man en produkt tester?
  • Hvordan bliver man et videospil tester?

Kategori: