2020 bliver året for virtual reality! Beviset med en ny service afsløret af Google: Daydream VR, helt dedikeret til VR.

Google Daydream VR

Det var på Google I / O-konferencen, at Google annoncerede lanceringen af ​​sit Daydream VR-projekt. Webgiganten, der investerer meget i forskning, ønsker at bagatellisere VR og dermed give smartphone-brugere mulighed for at drage fordel af denne teknologi.
Ifølge analytikere skal Daydream VR-tjenesten bestå af en grænseflade, en controller og et headset kaldet Daydream View. Det fungerer med kompatible smartphones og bør markedsføres meget snart. For øjeblikket er der kun lidt information tilgængelig på Googles VR-headset. Les Numériques fremkalder imidlertid et "uventet design" med tekstil.

Et tilgængeligt websted

Webgiganten har lanceret Google VR-webstedet, der primært er beregnet til udviklere. Webstedet præsenterer VR SDK 1.0, et udviklingssæt til smartphones. Dagdrøm er virkelig blevet tænkt for mobilen.
Ifølge gruppeproduktdirektør Nathan Martz vil Daydream gøre det lettere for udviklere at skabe " fordybende og interaktive VR-mobile apps ." Dette vil være apps og headset til " Daydream-klar " smartphones.
Google har også lanceret Daydream Access-programmet, der giver udviklere mulighed for at indsende deres applikationer og kommunikere med firmaet om opdateringer og andre nøglepunkter.

Populariser VR-virkelighed

Med Dayream VR ønsker Google virkelig at popularisere virtual reality. Analytikere har mistanke om, at gruppens smartphones, Pixel og Pixel XL, ville være de første enheder, der var kompatible med Daydream VR. Andre producenter bør dog også tilbyde kompatible terminaler. Vi tænker især på Samsung.
Ser vi på Googles virtual reality-headset, Daydream View, er vi meget glade for!
Bliv forbundet til at være den første, der ved!

At læse også:
  • Hvad er virtual reality? Hvilken model skal du vælge?
  • PlayStation VR: Sonys virtual reality-headset
  • Xiaomi takler virtual reality med Mi VR Play

Kategori: