I provinsen Quebec i Canada er det et must at besøge Quebec, byen med samme navn. Ofte betragtet som en af ​​de mest europæiske byer i Nordamerika, Quebec City har en malerisk centrum og mange aktiviteter at opdage en gang der.

Besøg Quebec: hvad man skal gøre og se

Gå en tur i den nederste by

Gamle Quebec er den mest historiske del af byen og en af ​​de smukkeste. Gå en tur gennem de smalle gader foret med stenhuse og beundre katedralen for den hellige treenighed, Basilica-katedralen Notre-Dame i Quebec eller jesuittkapellet.

Gå en tur gennem Petit-Champlain-kvarteret langs floden, som med sin landsbysignende fornemmelse er et ægte filmsæt. Fra det fantastiske Place Royale, gå derefter til den gamle havn og dens fredelige bredder. Hvis vejret tillader det, leje en cykel og gå langs St. Lawrence-floden for en behagelig spadseretur.

Det gamle havnemarked er også et godt sted at stoppe til frokost for at fylde lokale produkter.

Et besøg for at anbefale er Museum of Civilization, som ofte er vært for originale midlertidige udstillinger, ud over en permanent samling, der lover en interessant rejse i tide.

Beundre panoramaudsigten fra den øvre by

Fra den øvre by er udsigten over St. Lawrence-floden og byen værd at se.

Ved at tage kabelbanen fra den nederste by ankommer du på Dufferin-terrassen på det luksuriøse Frontenac-hotel. Priserne er meget høje for at overnatte der, en kop kaffe eller et måltid i hotellets restaurant gør det muligt at sætte pris på det fantastiske panorama.

For mere synspunkt, tag turen fra guvernørerne, som tager dig om cirka femten minutter til citadellet. Når du er øverst, skal du tage en pause i Plains of Abraham Park og derefter gå ind i citadellet, der er vært for en fæstning og et museum.

Gå til Montmorency Falls Park

Hvis du vil besøge Quebec City og tage en naturudflugt, er det bestemt i Montmorency Falls Park, du skal gå. Denne park er tilgængelig i 40 min med bus, i 15 min i bil eller via en organiseret tur. Denne park er let tilgængelig.

Montmorency Falls, 84 m høje og derfor højere end Niagara Falls, er imponerende. Afhængig af sæsonen er andre aktiviteter mulige i parken såsom vandreture, snesko eller isklatring.

Se skyline fra Levis

En original aktivitet for at beundre Quebec på vandet er at gå ombord på en færge til landsbyen Levis, på den modsatte bred. Rundturen koster mindre end 10 €, og du kan nyde en drømmesyn til at fotografere Quebecs skyline.

Benyt lejligheden til at tage en tur i Levis, som er en charmerende by!

Hvor skal jeg gå ud?

Ud over at have mange kulturelle og naturlige attraktioner er Quebec en by, der bor. På stedet kan du tage dig tid til at spise i hyggelige små restauranter eller tage en drink i trendy barer, som findes på hjørnet af hver gade.

Øverst på listen er La Buche det perfekte sted at prøve smagfulde traditionelle Quebec-retter.

Hvis det er poutine, den berømte Quebec-skål, der får øjet for dig, er Pierrot Snack et populært lokalt brand.

Der er mange håndværksbryggerier i Quebec City, der tilbyder deres egen øl, så gå ikke glip af en omvej på La Souche eller La Korrigane mikrobryggerier.

Endelig til at tilbringe en livlig aften, er det på siden af ​​Grande Allée eller Saint-Jean distriktet, du skal gå.

At læse også:

  • Gå på en kredsløbstur til Canada
  • Road trip i Canada: den vilde skønhed i vest
  • Besøg Toronto: en 3-dages rejseplan

Kategori: