Apple CarPlay giver dig mulighed for at bruge din iPhone i dit køretøj og nyde alle disse funktioner sikkert. Hvordan fungerer det nøjagtigt?

Smarttelefoner følger os ind i vores køretøj. Men for at bruge dem sikkert, skal du kunne nyde et integreret system, der er let at bruge, ergonomisk og praktisk. Dette er Apples indsats med sit CarPlay-system.
Faktisk integreres CarPlay i dit køretøj og giver dig mulighed for at bruge din smartphone sikkert gennem en grænseflade, et instrumentbord, der er så enkelt som på din iPhone.
Men pas på: Systemet er ikke blevet programmeret til at erstatte eksisterende navigations- eller infotainmentsystemer. Han afslutter dem.

kompatibilitet

CarPlay fås på visse modeller fra bilproducenter, såsom Citroen, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, BMW Nissan Opel Peugeot osv. Kontroller systemets kompatibilitet med dit køretøj.
For at bruge den skal du mindst have iPhone 5. Forbindelsen er fra USB-porten på dit køretøj. For at starte den skal du låse din iPhone op. På skærmen vises de 8 foreslåede applikationer som ikoner og den nøgle, der starter Siri, stemmeassistenten.

Hvad tilbydes de applikationer og funktioner?

  • Siri

Intuitiv og intelligent er Siri taleassistent for Apple. Her kan du direkte bruge det på bilens instrumentbræt. Dette giver dig mulighed for at diktere tekstbeskeder, ringe til en af ​​dine kontakter osv.

  • telefon

Denne app er dedikeret til opkald (opkald, afhentning, opkaldslog osv.).

  • musik

Musik-applikationen giver dig adgang til din musikmappe, og derfor al musikken på din iPhone. Det går gennem Siri, stemmeassistenten for sidstnævnte til at starte musikken. Ifølge eksperter, der har testet Apple CarPlay, er musikappen en af ​​de mest succesrige.

  • Kort-app til navigation

Intelligent og intuitiv, Maps er en kortlægningsapp, der hjælper dig på dine ruter og tager højde for informationen om live trafik osv. Du kan også fortælle Siri en adresse til stemmeassistenten, der skal guide dig. Planer kan yderligere analysere indholdet af din iPhone (adresse på dine kontakter), hvis du angiver den kontaktperson, du vil besøge.

  • indlæg

Apple CarPlay læser dine meddelelser, så du ikke behøver at se din iPhone. Siri-stemmeassistenten kan faktisk læse de meddelelser, du har modtaget, højt. Praksis. Ditto til at sende nye: spørg Siri! Eksperter, der har testet applikationen, rådes dog til at undgå lange beskeder, en opgave, der kan kompliceres et par gange for den personlige assistent fra Apple.

  • Andre applikationer

Andre applikationer inkluderer podcasts og lydbøger til at lytte til dine podcasts og lydbøger såvel som streaming-appen Spotify. En ulempe ifølge eksperter, der har testet CarPlay: umuligt at bestille Spotify hos Siri.

konklusion

Apple CarPlay er et smart, intuitivt og kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at foretage et opkald, diktere en besked, spille musik eller diktere en adresse i dit køretøj. Eksperter beklager dog, at applikationerne er begrænset til dem på iPhone. Flere apps ville have været en god ting.
At læse også:

  • Apple-studentrabat: hvordan kan man drage fordel af nedsatte priser?
  • Apple Pay fås i sommer i Frankrig!
  • Hvordan gemmer du batteriet på din iphone?

Kategori: