Den nye Mini Countryman bliver det tredje køretøj, der bliver renoveret til det tyske mærke. Mere muskuløs vil den nye crossover også være hybrid.

Hvad du har brug for at vide om den nye Mini Countryman

Gå tilbage

Den første Mini Countryman blev markedsført i efteråret 2020. Annonceret som fritidskøretøjet til det tyske mærke har det ikke glemt sine passagerer. Med en længde på 4, 10 meter og 5 døre fremtræder den som en familiebil. Det tilbyder nu flere motorer, der spænder fra 98 heste i EN version til 218 heste i John Cooper Works version . Køretøjet var meget vellykket, fordi det tilbød et andet design og kvalitetsudstyr. Efter Mini og Clubman er det Mini Countrymans tur til at kende en anden generation.

Det vil være større

Den nye Mini Countryman bygges på UKL-platformen til BMW-gruppen. Han vil dele den med den nye Mini, den nye Clubman, Series 2 Active Tourer og X1. Dens format vil være mere imponerende, fordi køretøjet vinder 20 centimeter for at nå en længde på 4, 30 meter .
Med hensyn til design gennemgår crossover en let genindspilning . Den forreste kofanger får lidt sportslighed ved at inkorporere kromelementer på konturerne af forlygterne, gitteret og luftindtagene i bunden af ​​kofangeren. Vi finder helt klart fronten til den nye Clubman.

224 heste i akkumuleret kraft

Motoren til den nye Mini Countryman ville byde velkommen til en benzinblok, der er forbundet med en kraftenhed . Benzinmotoren ville være en 136 hestekræfter dobbelt-turbo 3-cylinder (allerede brugt på BMW 225xe), og den elektriske skulle udvikle en effekt på 102 hestekræfter. Mellem dem vil de to motorer have en akkumuleret effekt på 224 heste og et maksimalt drejningsmoment på 385 Nm.

En elektrisk autonomi lidt skuffende

Mens de elektriske autonomier i dag overstiger 400 kilometer, viser den nye Mini Countryman kun 35 kilometer autonomi i 100% elektrisk. Køretøjet kan køre op til 120 km / t takket være sit Lithium-Ion-batteri, der ikke overstiger 8 kWh. I benzintilstand bør forbruget stige til 2L / 100 km og frigiver kun 50 g CO2 / km. Han kunne have draget fordel af den økologiske bonus på 1.000 euro, men den nye lov, der skulle vedtages, vil ikke være tilfældet.

En pris, der endnu ikke er annonceret

Den nye Mini Countryman annoncerer ikke en pris for øjeblikket. Modellen forventes at sælge omkring 26.500 euro til dets indgangsniveau. Vi vil vide mere på Mondial de Paris og Genève Motor Show.

At læse også:
  • Hybrid eller elbil: hvad skal man vælge?
  • Kia Rio: en bypige med karakter
  • Den nyudviklede Dacia Sandero bliver meget attraktiv

Kategori: