Den længe ventede nye Mercedes pick-up i en verden af ​​biler (hvor den lyste af sin fravær) blev endelig annonceret i en pressemeddelelse om Renault-Nissan og Daimler-samarbejdet.
Denne udgivelse har kastet lys på den officielle præsentationsdato for den nye juvel af det tyske brand samt nogle detaljer i forbindelse med dets markedsføring.

Hvad der er kendt om den nye Mercedes-Benz afhentning

En forestående officiel præsentation

Præsentationen af ​​den nye Mercedes Pick-up er nært forestående, det tyske mærke vil faktisk officielt præsentere sit nye køretøj den 25. oktober i Stockholm, Sverige. Der vil være en anden optræden for offentligheden på São Paulo Salon fra 10. til 20. november 2020.

Navnet på denne fremtidige racerbil: Mercedes Class X eller Mercedes GLT ? Disse oplysninger er stadig usikre, men ikke så længe. Hvad kan vi forvente med denne nye afhentning?


En fætter til Nissan Navara og Renault Alaskan?

Produceret i samarbejde med Renault-Nissan Alliance betragtes denne nye Mercedes pick-up som en klon af Nissan P300 Navarra og Renault Alaskan, og den bør også drage fordel af den samme produktionsplatform.
Ud over Nissan-pickupens arkitektur bør den fremtidige X-klasse (eller GLT) også låne sin 2, 3-liters fircylindrede dieselmotor i to versioner af 160 og 190 hestekræfter .
Imidlertid vil designet drage fordel af det tyske touch. I modsætning til sine kusiner Renault og Nissan, vil den være udstyret med materialer af høj kvalitet, Mercedes forbliver tro mod sin luksusmærkepolitik .


Dato for salg

Denne nye afhentning, hvis kommercialisering kun er planlagt til 2020, vil hovedsagelig være rettet mod markederne i Europa, Australien, Sydafrika og Latinamerika.
To monteringssteder er tilvejebragt til dette formål. Dette er Renault-anlægget i Cordoba, Argentina og Nissan-anlægget i Barcelona, ​​Spanien. Denne nye værktøj er beregnet til salg til professionelle og enkeltpersoner. Og det er allerede annonceret som en seriøs konkurrent til Toyota Hilux, Volkswagen Amarok eller Ford Ranger .

At læse også:
  • BMW vs Mercedes: hvad er det bedste brand?
  • Den 5 smukkeste Mercedes
  • Renault Alaskan: den nye pick-up af diamantmærket

Kategori: