Udgangspunkt for Indiens rute, der åbnede ruten med krydderier, Lissabon var en lidt søvnig skønhed, der hviler på hans fortidens ære.
Opvågningen fandt sted fra 2008 under den globale økonomiske krise, der næsten forlod Portugal blodløs. Indtil da kendt af kendere, har Lissabon genvundet tilliden til sine aktiver, som gør det muligt at besøge hele året, for at opdage sine monumenter, dets kabelbane. Gastronomisk set vil du kunne spise frokost eller middag med et generøst køkken serveret på de billige restauranter i Lissabon .

Hvad er de bedste budgetrestauranter i Lissabon?

Nogueiras

Hvis du virkelig kan lide kød, er det Nogueira, du skal gå!
Stjernen på pladerne er det oksekød, som du finder i alle dets former. Du kan nyde det fricassee, grillet eller afvist i burger.
Vi anbefaler især "Picanha", som er et stykke, der ligner en andebryst, både kødfuld og fedtet, det er et centralt element i den brasilianske grill, som portugiserne har vedtaget.

Hvis du foretrækker fisk, kan du vælge blandt de bedste fisk som havbrasme, tun, laks og selvfølgelig torsken serveret grillet eller stegt med en smuk cebolada (en slags løgkompott).

Hvad angår drinks, kan du ledsage dine retter med en lækker Caipirinha eller Porto. Portugisiske vine fra Lissabon, Alentejo eller Douro-regionen passer perfekt til oksekød.

Gennemsnitspris: 25 euro.
Adresse: Avenida 24 de Julho, 68F, Santos, Lisboa

Lisboa Rio

Kilde: Rio Lisboa - Facebook / Rio Lisboa - Facebook

Denne restaurant ligger på bredden af ​​floden Tagus i bydelen Cais de Sodré.
Køkkenet er portugisisk og virkelig opfindsomt. Stedet er resolut lounge, især til middag, hvor du kan nyde sætene til de bedste DJs i den portugisiske hovedstad. En god måde at spise smarte priser på, fordi Lisboa Rio er en af ​​de bedste restauranter i Lissabon. Det er en slags før-boks, før du deltager i de bedste diskoteker i Lissabon.

Gennemsnitspris: 20 euro.
Adresse: Cais do Gás, Armazém A, Cais do Sodré, Lisboa

Tasca i Lyon

Hvis du vil besøge Baixa, venter den største fare på at skubbe til døren til turist-restauranter, der kan give dig meget dårlige minder fra dit besøg i Lissabon.

Tasca i Lyon tager udfordringen op ved at tilbyde økonomiske retter mellem € 5, 50 og € 10, og det er hjemmelavet!
Skaldyr såsom rejer og fisk fremhæves, og du kan også vælge petiscos, der ligner tapas eller enkle trattoria-retter i Italien.

Gennemsnitspris: 20 euro.
Adresse: rua dos sapateiros, 111 Lisboa

Jasmim da Mouraria

Vores favorit af dette udvalg af billige restauranter i Lissabon.
Jasmine da Mouraria er en dejlig petiscosbar og er også en vinbar beliggende i en så smal gade, at biler er helt fraværende.

Du kan nyde fremragende portugisisk vin fra alle landets vinregioner, f.eks. Douro, Alentejo, Setubal eller Dão, som ligger i nærheden af ​​Viseu.

For at ledsage disse eliksirer kan du nyde petiscos såsom bacalhau pasteis, som er små torskeknødder, ris, stegt blæksprutte med citron og andre vidundere i portugisisk køkken.

De 6 borde på terrassen er ofte stormet, og vi kan let forstå, frokost eller middag udenfor nyder roen på dette enestående sted at bo i Lissabon!

Gennemsnitspris: 25 euro
Adresse: Rua Joao do Outeiro, 54, Lisboa

Clube do Bacalhau

Kilde: Clube do Bacalhau - Facebook /

Det var umuligt at afslutte dette udvalg af billige restauranter i Lissabon uden at tale med dig om torsk. Clube de Bacalhau er helt dedikeret til denne ædel fisk, som portugiserne er meget knyttet til.
Her kan du nyde det i alle dets former, enten tartare, ceviche (opskrift fra Peru), donuts, toast eller endda fløde og endda burger!

Restauranten er endnu ikke kendt, men vi er sikre på, at den bliver et sandt pilgrimsrejsested.

Endelig er det velkendt, at selv godt forberedt torsk er tørstig, kan du smage lækre portugisiske vine. Vi anbefaler dig at ledsage din bacalhau med en god vinho verde hvid eller rosé i henhold til dine ønsker.

Gennemsnitspris: 22 euro.
Adresse: Tv Cotovelo 12, 1200-182, Lisboa

Portugisisk køkken

Vi er vant til at sige i Frankrig, at vi er knyttet til vores kulinariske skikke, ved at portugiserne er endnu mere. Baseret på middelhavsdiet, det vil sige artikuleret omkring brød, olivenolie og vin, er portugisisk køkken en af ​​de mest undervurderede køkkener i verden.

Selvom det har sine hemmeligheder og nogle svære opskrifter, der kræver cordon bleu know-how, forvandler det portugisiske køkken ikke mange fødevarer, men de skal være friske og af god kvalitet for at give dens adel til denne portugisiske bordkunst.

Billige restauranter i Lissabon er rigtige steder at bo, og få mennesker tilbyder ikke kaffe og lette måltider. Restauranterne kan blive stormet især ved frokosten, og grunden er enkel, der er praktisk talt ingen forretningsservering i Portugal.

Lisboètes nyder udflugterne til familierestauranten på lørdag, og mange billige restauranter tilbyder søndag, forbedrede retter.

Til sidst råder vi dig til at vælge halvdosis for to, ikke kun for at spare penge, men portugiserne har holdt spor efter den mauriske dominans, så doserne er meget generøse sammenlignet med vores sekskantede restauranter.

At læse også:

  • Billige hoteller i Lissabon: hvor skal de hen?
  • Hotel i centrum af Lissabon: Hvor skal man hen?
  • Besøg Lissabon: byen med syv bakker

Kategori: