Du har et lille budget til dine aktiviteter, men du vil ikke have, at det blokerer for dig? I Paris, en kulturby, er der forskellige gode planer for billige udflugter eller endda gratis!

Ideer til billige udflugter i Paris

Gratis kulturelle udflugter for studerende

Paris er en by rig på historie, museer, butikker, kulturelle aktiviteter … Det er muligt at finde billige udflugter i Paris! Hvis du er studerende, giver dit studentkort dig mulighed for at vende tilbage gratis eller til en reduceret pris på nogle museer.

Nogle aftener, koncerter, museer, begivenheder, udstillinger, shows eller shows er også gratis! Spørg om den begivenhed, du vil gå til.

Gratis kulturelle udflugter for ikke-studerende

Hvis du er under 26 år, skal du vide, at Louvres, Conciergerie eller Sainte Chapelle er gratis for dig hver dag hele året. Hvis du ikke har chancen for at blive studerende, åbner flere museer deres døre gratis på bestemte dage eller på bestemte tidspunkter.

Den første søndag i hver måned generelt datoen for at huske at gå ud gratis på de parisiske museer. Find listen over museer, hvor der er gratis adgang her.

Billige restauranter i Paris

Hvor kan man spise i Paris?

Det er endda muligt at gå ud og spise nådig i Paris. Hvor? Nogle restauranter tilbyder aften "gratis måltid", såsom:

  • Den belgiske bouillon tilbyder onsdag aften en couscous eller musling frites frites,
  • Stamcaféen, der også tilbyder en gratis couscous-aften fredag ​​eller lørdag aften, eller endda restauranten
  • De tre brødre, der tilbyder en couscous-merguez hjemmelavet til et enkelt forbrug!

For at drage fordel af disse tip skal du finde ud af om den nøjagtige dato om aftenen og sørge for at du ankommer i god tid for at få et bord!

Mange små barer i Paris tilbyder også forretter eller små gratis retter til hvert forbrug. Du kan få en gratis bakke med pommes frites til hver pint øl på L'Olive fra kl. 19 til 20 eller andre gratis forretter på bestemte timer i Lockwood, Delizie, Penty …

Og gratis shopping?

At gå ud for at shoppe i Paris kan hurtigt være dyrt! Ikke desto mindre er der opstået et innovativt koncept i Paris: Boutique sans Argent. Denne butik, der er åben mandag til lørdag fra kl. 14 til 18, giver mulighed for at gendanne genstande som tøj, tallerkener eller andre genstande, du måtte have brug for, i god stand og gratis.

For at hjælpe butikken med at eksistere, kan du også medbringe en pose med varer i god stand, som også vil blive givet. Du kan finde denne butik i 181 avenue Daumesnil på den gamle station Reuilly, Paris 12.

At læse også:

  • Hvordan betaler man mindre for at gå i biografen?
  • Tips til en billig tur til New York
  • Tips til at spare penge på din fødselsdag

Kategori: