En weekend i Spanien eller under et ophold i Andalusien, kan du besøge Granada ikke gå glip af! Mellem dens smukke monumenter, det varme klima og de mange haver er Granada en by, hvor du kan slappe af.

Hvad skal man besøge i Granada?

De immaquables

At besøge Granada betyder at gå til Alhambra! Dette palads, som er et af de mest besøgte monumenter i Spanien, er absolut ikke tilladt, så det forbløffer det over rigdom og skønhed.

Tip: bestil flere dage i forvejen, eller endda en uge, hvis du tager en weekend, din billet.

For at få højde og nyde den smukke udsigt over byen Granada er du nødt til at klatre til toppen af ​​forskellige udsigtspunkter.

Fra Mirador San Nicola ses Alhambra i sin helhed, og San Miguel Alto, det er en panoramaudsigt over hele byen, der venter dig. Foretrækker at gå der hen til solnedgangen for at nyde stedets magi.

Granada er en by, hvor du kan gå tabt og opdage typiske smalle gader, små skyggefulde pladser eller fredelige haver. For lokale zambra-flamenco-aftener, i huler, skal du gå til distriktet Sacromonte.

Omgivelserne

Granada er ideelt beliggende nær skiløjperne i Sierra Nevada, der stiger til 3478 m over havets overflade. På kun 40 minutter med bus fra centrum af Granada kan du være på en skiløjpe.

For dem, der foretrækker stranden, er Granada også tæt på kysten og især lidt mere end 100 km fra den festlige badeby Málaga.

For en rundvisning i Andalusien er det også meget let at nå Cordoba og Sevilla fra byen.

Gode ​​adresser

Ved at booke på forhånd er det muligt at finde overnatning til den rigtige pris i Granada. Et dobbeltværelse med morgenmad er 55 € pr. Nat hos Albero.

For mindre budgetter er en nat i sovesal på 6 personer på kroen Dolce Vita 20 € pr. Nat.

Besøg Granada går også ud og går rundt i de mange tapasbarer, der prikker over byen. Prøv især Ávila-baren, der tilbyder fremragende køkken og lave priser!

Gå til Bakery Street Pan y Dulces for at nyde søde godbidder.

For mere information om Grenada, kan du besøge webstedet Visititeral eller bloggene fra Yummy-planet eller Mademoiselleflane.

At læse også:

  • Hvilke steder kan man besøge under en tur til Andalusien?
  • Hvad er seværdighederne i Barcelona?
  • Hvad skal man gøre i løbet af en weekend i Madrid?

Kategori: