Hvem siger

gratis bankkonto

sagde uundgåeligt online bank. Faktisk tilbyder banker, der er til stede på Internettet, lavere satser end traditionelle banker, selv op til gratis tjenester. I denne sammenhæng har vi besluttet at præsentere 5 interessenter på dette marked, der tilbyder en gratis bankkonto eller næsten.

ING Direct

ING Direct netbank er en af ​​de billigste på markedet. Især på niveauet med hans gratis bankkonto, ikke kun på niveau med ledelsen, men også på niveauet for de tjenester, denne bank tilbyder, som f.eks. Et kreditkort.

Boursorama

Boursorama er også en valgmulighed, hvis du leder efter en gratis bankkonto. Faktisk er næsten alle tjenester, der er relateret til din nuværende konto, helt gratis med denne online bank.
Sammenlign tilbud på nuværende konto

Net Agenturet

Hvis du leder efter en gratis bankkonto, kan denne løsning også være interessant, fordi den tilbyder en løbende konto til langt lavere satser end dem, der opkræves af dens moderselskab, BNP Paribas.

monabanq

På Monabanq har du valget mellem den altomfattende konto til 6 euro pr. Måned og den gratis bankkonto. Med for det første er kreditkortet inkluderet i prisen.

Fortuneo

Fortuneo Online Banking nævnes ofte som en af ​​de billigste banker på markedet. Især tilbyder den en gratis bankkonto og et gratis kreditkort.

Gratis bankkonto med andre fordele …

Ud over den gratis bankkonto eller næsten har online banker flere fordele:

  • Konto tilgængelig 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet
  • En assistent, der er i stand til at hjælpe dig hver dag til tider tilpasset dine behov
  • Gratis tjenester såsom udbetalinger, overførsler, udbetalinger
  • Ingen kontovedligeholdelsesgebyrer
  • Et gratis kreditkort

Så hvis du har besluttet at tage springet, tøv ikke med at sammenligne banker online med vores komparator og opdater din viden på dette område. Du vil uden tvivl finde en løsning perfekt tilpasset dine forventninger!

Find en rigtig god bankkonto! At læse også:
  • Hvordan man ikke betaler bankgebyrer?
  • Hvilke bankgebyrer kan refunderes?
  • Er kreditkortet gratis en myte?

Kategori: