Mercedes AMG GT er den supersport af det tyske brand. Sportskupéen blev udgivet i 2020 og er tidløs og genopfinder sig selv over tid.

De forskellige versioner af Mercedes AMG GT

Præsentation af den tyske superbil

Ganske vist har Mercedes AMG GT nu flere versioner, men disse stammer alle fra den første model, der blev frigivet i 2020. Det tyske mærke ønskede at bygge en racerbil, en bil, der er rettet mod hastighed og sportsudøvelse : det gjorde det.
Den sporty coupe tilbyder alt, hvad du forventer af en segmentbil: motorkraft, en aggressiv mund og glatte linjer.
Superbilen har et specielt design med linjer på hastigheden, men også kaster sig, som for at vise, at bilen kunne gå forud. Finisherne er af meget høj kvalitet med LED-lys, rullende blinklys, en tofarvet skygge (tag- og sorte spejle) og malede bremsekaliper.
GT fortjener sin plads blandt de største og sin pris: fra 126 000 euro .

En S-version for mere sportivitet

Mercedes AMG GT S er en vitaminversion af den originale model. Det tyske mærke, der tjente som en sikkerhedsbil til Formel 1-løbene, spillede godt. Ved at være til stede på den mest set motorsport i verden, bekræfter Mercedes den sporty karakter af sin coupe.
Med 50 ekstra hestekræfter (510 i alt) sender superbilen 0 til 100 km / t på 3, 8 sekunder og når stangen på 310 km / t .
Denne version markedsføres fra 154.300 euro .

En R-version til at blive en racerbil

Mercedes AMG GT R blev introduceret i september 2020. Køretøjet bliver en rigtig raket med 585 hestekræfter under hætten. Det slår version S med 2 cent på 0 til 100 km / t og kan tage dig op til 318 km / t .
Sportskupéen er udstyret med firehjulstyring og en kontrolleret ophæng. Dets endnu mere aggressive design og motorlyd skal ryste rivaler, Audi R8 V10 Plus og Porsche 911 Turbo S.


En Roadster-version til at rulle hår i vinden

Det var den version, der manglede fra Mercedes AMG GT: Roadster.
Udover at være et udyr af kredsløbene er den tyske sportskvinde faktisk en meget elegant bil. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at gå (eller dukke op) på Rivieraen mellem Cannes og Monaco?
Du kan nyde lyden af ​​V8 biturbo 557 hestekræfter . Kun nedadrettede kunne vi have forventet et hårdt tag, men med hensyn til vægtbegrænsninger og sportsudøvelse har mærket valgt en klud top, som jeg kan forsikre dig, ikke ændrer bilens design.
Denne version bør markedsføres inden for et par uger til en pris på over 160.000 euro .
Endelig har Mercedes AMG GT endnu ikke spillet alle sine kort, fordi det bayerske mærke ville projicere en hybridmodel.

At læse også:
  • BMW vs Mercedes: hvad er det bedste brand?
  • Den 5 smukkeste Mercedes
  • Top 6 smukkeste BMW

Kategori: