Nissan Qashqai 2020 forventes ikke at blive kommercialiseret før sommeren, men sidstnævnte er allerede i centrum af opmærksomheden. Det må siges, at datterselskabet af Renault-gruppen spiller sin hud: som en forløber i det kompakte SUV-segment er fejlen ikke tilladt.
Vil den nye Qashqai have nok argumenter til at forhindre Renault Kadjar, Seat Ateca, Peugeot 3008, Volkswagen Tiguan og andre Hyundai Tucson og Kia Sportage?

Nissan Qashqai 2020 vil blive fuldt genylet

Som vi ved, ændrer Nissan Qashqai 2020, inklusive dens syv-personers version, sit klædeskab . Dens bue bliver redesignet og inkluderer ny fuld LED-optik. Dens forkofanger vil opgive de runde tågelygter og vælge et mere dynamisk og mere rektangulært look. På bagsiden bliver skjoldet også redesignet.
I sidste ende må vi forvente en komplet ansigtsløftning ! Inde i køretøjet, ingen mærkbar ændring, hvis ikke det ratt, der nu vil være firkantet snarere end rundt.

Den store innovation: semi-autonom kørsel

Hvis der er en ting, der kan gøre en forskel for Nissan, er det teknologien, der bruges i dens nye Qashqai. Det må siges, at det semi-autonome køresystem, en stor nyhed, vil være festen i år. Annonceret på Nissan Qashqai Premium Concept vil "Piloted Drive" -teknologien give køretøjet mulighed for at køre helt autonomt på motorvejen under hensyntagen til flere kriterier, såsom hastighed og trafik.
Dets hovedformål er at tilfredsstille den trætte chauffør på grund af ensformigheden og at styrke sikkerheden. Bemærk, at sensorer vil blive integreret på strategiske placeringer på køretøjets montering.

Og hybridisering, hvornår?

Hvis alt dette for øjeblikket er en hypotese, er det muligt, at den nye Nissan Qashqai bruger hybridisering . Husk at i Japan og USA er hans rival Nissan X-Trail allerede udstyret med dobbelt teknologi. Nissan har derfor allerede muligheden for at indhente. Det er en sikker satsning, at vi lærer mere om dette på Genève Motor Show, som finder sted næste marts.
Side takst, alt tyder på, at Nissan Qashqai vil blive tilbudt omkring 23 000 € . Igen skal disse oplysninger bekræftes i fremtiden.

At læse også:
  • SUV 2020: hvad er den bedste model?
  • Oplev Seat Ateca, den første SUV fra den katalanske producent
  • Hvorfor købe en Peugeot 3008?

Kategori: