En kulturel rejse er perfekt, hvis du vil rejse og lære på samme tid ved at undersøge museer, historiske monumenter eller arkitektoniske rester. Mange byer rundt om i verden har en ekstremt rig arkitektonisk, kulturel eller kunstnerisk arv.

Vores udvalg af ideelle byer til en vellykket kulturrejse

Firenze

Firenze, Toscana i Italien er et rigtig friluftsmuseum! Denne by vil glæde kunst- og historieelskere på en kulturel tur. Gå ikke glip af Duomos sublime florentinske kirke, Uffizi-kunstgalleriet, der huser den største samling af renæssancekunstgenstande og Uffizi-museet for at beundre nogle af verdens største billedlige mesterværker. !

Athen

At besøge Grækenlands hovedstad er som at tage en tur tilbage i tiden! Besøg Akropolis, alle dens rester og øverst det berømte tempel i Parthenon, dedikeret til gudinden Athena. Gå derefter hen til gården i Agora i Athen, den mindste romerske Agora og det gamle uretårn i Tower of the Winds.

Besøg også Zeus-templet: Olympiaden, Musenes bakke, der huser Philopappos-monumentet og det fascinerende nationale arkæologiske museum i Athen, som samler bronze fra det gamle Grækenland.

Istanbul

Istanbul, en tyrkisk by, der kører mod øst og vest, har altid været fascinerende for sin kulturelle rigdom. Oplev den sublime Hagia Sophia fra det 6. århundrede og omdannet til en moske i 1453, det imponerende Topkapi-paladset, sultanernes tidligere opholdssted eller moskéen Suleyman den storslåede af nogle betragtes som den smukkeste byens moske.

Gå ikke glip af Kariye Museum for dets storslåede byzantinske mosaikker og det arkæologiske museum.

New York

New York, USAs megalopolis og den kosmopolitiske by i høj kvalitet, er også et sted at vælge for alle kunstelskere. En kulturel rejse til New York kan ikke overvejes uden at gennemgå mindst et af de tre følgende kunstmuseer, hvis internationale berømmelse er veletableret: MET, der indeholder mere end 2 millioner værker, MOMA dedikeret til nutidskunst og Guggenheim for dens arkitektur og samlinger af moderne maleri og skulptur.

At læse også:

  • Visa USA: hvordan gør man det?
  • Solidaritetsturisme: en anden måde at rejse på
  • Rejser gratis: hvordan gør man det?

Kategori: